Bilplåtslagaren – bilens bästa vän

Den som tycker om klassiska bilar vet vilken nyckelroll plåtslageriet har, speciellt om delar behöver bytas ut och återfogas exakt som originalet. Det kan handla om riktning, återställning eller utbyte av detaljerna på karosseriet och det är känsligt – det behöver bli ett perfekt resultat.

Gediget hantverk

De skickligaste plåtslagarna arbetar i moderna verkstäder med den senaste tekniken. De kan utföra arbete för hand och individuellt om situationen kräver det. Exempelvis kan man räta ut bucklor för hand med hjälp av olika specialverktyg, man kan knacka eller trycka ut dem.

Att välja plåtslagare kan vara tämligen förvirrande då det finns många att välja mellan. Det är inte alltid man tänker på att ett ”vanligt” plåtslageri faktiskt kan ha plåtslagare som är specialister på bilplåt. Det finns ett antal mycket skickliga plåtslagare som exempelvis familjeföretaget Kompetens Plåtslageri. De står ut ifrån mängden. Här finns en hypermodern anläggning med välutbildade plåtslagare som är skickliga svetsare och även kan arbeta traditionellt med plåtslageri. Hög kvalitet är prioritet, vilket är viktigt när bilen behöver återställas i perfekt skick.

Kompetens Plåtslageri i tre generationer

Kompetens är ett plåtslageri i Stockholm med tre generationer som har samlat bred erfarenhet och kunnande. Huvudområdet är takläggning där man åtager sig både större och mindre utföranden. Man inspekterar och renoverar och ger taket ett vackert utseende, och lika vacker kan framskärmen på din bil bli. Intresset hos Kompetens Plåtslageri för att samarbeta med bilägare som vill ha plåtarbeten av hög kvalitet utförda är stort. Plåtslagarnas olika kompetenser gör att man öppnar upp för fler specialistområden. Tre generationer huserar på Kompetens Plåtslageri. Det är ett familjeföretag som växt fram ur en era där hantverkare var mycket yrkesstolta och noga med detaljer.

Lackskador

Repor och bucklor på bilen är ganska vanligt, speciellt om du parkerar i smala parkeringsrutor och har oturen att få en stressad bilförare vid din sida. En sådan repa kan snabbt bli en rostskada om du inte åtgärdar den. Har du dessutom fått en buckla kan plåtslageriet ta hand om detta också. Naturligtvis går det att laga en mycket liten repa själv, men det kan alltid vara bra att låta ett vant öga titta på den. Det fina med Kompetens Plåtslageri är att de arbetar med hjärtat, du får alltid ett gott bemötande och de lyssnar.

Rekommenderade artiklar