Säker rökning i bilen

Är du en person som älskar att ta en cigarett när du sitter i bilen? Kanske är det så att du ofta kör väldigt långt och inte orkar eller kan stanna bilen för att gå ut och röka? Att röka i bilen är sällan att rekommendera, eftersom röklukten förstör bilklädseln och ”sätter sig i väggarna”, men det finns sätt som du kan röka säkert i bilen och slippa dåliga lukter.

Det bästa är naturligtvis att inte röka överhuvudtaget, men det visste du säkerligen redan. Om du ändå vill röka när du ska köra långt och länge kan du med fördel satsa på en praktisk engångs vape med smak istället. Du kan själv välja vilken smak din vape ska ha och om den ska innehålla nikotin eller inte. Fördelen med denna typ av produkt är att du får röksuget stillat, samtidigt som din bil inte kommer lukta ofräscht av cigarettrök.

Så får du bort röklukt i bilen

Skulle det vara så att du redan har rökt mycket i din bil kan du alltid nollställa genom att först få bort röklukten och därefter börja använda dig av vape istället. Att få bort röklukt i bilen som satt sig i tyger är inte alltid det enklaste, men det är fortfarande fullt möjligt.

Här rekommenderar vi att du strör ut bikarbonat eller bakpulver på alla tyger i bilen och sedan låter det verka under loppet av några timmar. När pulvret har fått ligga på ett tag tar du fram dammsugaren och dammsuger upp det. Kombinera gärna med en skål med ättika i bilen om lukten är stark.

Rekommenderade artiklar