Det råder ingen tvekan om att många barn älskar bilar. Det är inte bara riktiga fordon som kör på vägarna som är intressanta, utan även leksaksbilar, trampbilar och elstyrda bilar för barn. För de allra minsta kan de spännande och lärorika gåbilarna vara som mest populära. Här tittar vi mer på vilka olika typer av leksaksbilar det finns för småbarn med stort bilintresse!

All typ av utomhuslek kräver att ditt barn har bra och tåliga kläder! Hos Kids Brand Store hittar du mängder med fina, högklassiga och bekväma kläder för barn i alla åldrar. Du finner även ett stort utbud av utomhuskläder och jackor, samt skor och stövlar. Vi rekommenderar relativt åtsittande kläder så att barnet inte riskerar att fastna vid lek.

Roliga bilar för barn

Elbil – De moderna elbilarna kommer i alla möjliga designer och efterliknar riktiga bilar till nästan punkt och pricka! Bilar drivs med el och kan även kontrollfjärrstyras.

Gåbil – Gåbilen är framtagen för de allra minsta barnen med bilintresse. Barnet sitter på bilen och sparkar sig fram med benen.

Trampbil – Trampbilen passar för de lite äldre barnet som lärt sig använda fötterna. Barnet tar sig fram genom att trampa som på en cykel och styr med ratten.

Lådbil – Den mest klassiska formen av bil för barn måste vara lådbilen. En lådbil bygger du enkelt på egen hand med allehanda plankor och skrot. Superkul!

Rekommenderade artiklar